Openingstijden:

Maandag t/m donderdag

van 8.30 - 16.00 uur

Welkom bij Het Klussenatelier!

Allereerst wensen wij u een voorspoedig en gezond 2017.

Het nieuwe jaar 2017 is nog maar net begonnen maar intern bij het Klussenatelier zijn we druk bezig om ons te vernieuwen want wij willen onze dienstverlening gaan verbeteren en dat vraagt even wat tijd om alles goed voor te bereiden.

Het Klussenatelier is in verband met deze reorganisatie in ieder geval de maand januari gesloten. We kunnen, zolang de reorganisatie nog niet is afgerond, geen klussen aannemen en/of uitvoeren en ook geen nieuwe afspraken maken.

Zodra de reorganisatie is afgerond zullen we u dit direct laten weten via deze website, twitter en onze facebookpagina.

We hopen u zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn en u te informeren wat u van ons vernieuwde klussenatelier mag gaan verwachten de komende tijd.

 

 Groeten van het Klussenteam.Wie zijn wij?

Het Klussenatelier is een sociaal werkproject van Solidez in samenwerking met de gemeente Wageningen, de Woningstichting en de Stichting Helpende Handen.

Het Klussenatelier verleent niet specialistische klusdiensten voor maatschappelijke organisaties en particulieren, waarbij we niet in concurrentie treden met de overige marktpartijen. Onder klusdiensten vallen werkzaamheden zoals tuin- en groenonderhoud, grasmaaien, schilderwerk, kleine verhuizingen, opruimwerkzaamheden, reparaties en schoonmaakwerk.


Nieuwe kantoor op de Hoge Born

Daarnaast worden er ook in het kader van het werkproject in de timmerwerkplaats (tuin)meubels of woondecoraties van hout gemaakt. In de fietsenwerkplaats worden fietsen opgeknapt en eenvoudige reparaties uitgevoerd.

Als het goed is kunt op deze website alles vinden wat u van ons wilt weten en mocht u nog vragen hebben of gebruik willen maken van onze diensten dan kunt u contact met ons opnemen.