Openingstijden:

Maandag t/m donderdag

van 8.30 - 16.00 uur

Welkom bij Het Klussenatelier!

De zon staat steeds wat lager en het voelt al wat kouder aan. 
De bladeren beginnen al mooi te verkleuren en dwarrelen dan geleidelijk in grote hoeveelheden naar beneden.

Ook als u deze mooie bladerdeken toch van uw terras / pad of uit uw tuin verwijdert wilt hebben kunnen wij u daarbij helpen.

Ook voor andere klussen kunt u ons vragen voor meer info.

Dus bel ons gerust of kom eens vrijblijvend langs voor een gesprek onder het genot van een warme mok koffie of thee.

Bornsesteeg 87 • Wageningen 
Tel. 06-13009667 
klussenatelier@solidez.nl

foto van Klussenatelier Wageningen.


Het Klussenatelier is een sociaal werkproject van Solidez in samenwerking met de gemeente Wageningen, de Woningstichting en de Stichting Helpende Handen.

Het Klussenatelier verleent niet specialistische klusdiensten voor maatschappelijke organisaties en particulieren, waarbij we niet in concurrentie treden met de overige marktpartijen. Onder klusdiensten vallen werkzaamheden zoals tuin- en groenonderhoud, grasmaaien, schilderwerk, kleine verhuizingen, opruimwerkzaamheden, reparaties en schoonmaakwerk.


Nieuwe kantoor op de Hoge Born

Daarnaast worden er ook in het kader van het werkproject in de timmerwerkplaats (tuin)meubels of woondecoraties van hout gemaakt. In de fietsenwerkplaats worden fietsen opgeknapt en eenvoudige reparaties uitgevoerd.

Als het goed is kunt op deze website alles vinden wat u van ons wilt weten en mocht u nog vragen hebben of gebruik willen maken van onze diensten dan kunt u contact met ons opnemen.